İngiliz perakende devi ASDA’nın raflarında Bebeto markasıyla yer alan Kervan Gıda, şirketin özel markalı (Private Label) ürünlerinde de tercihi oldu.
Şirketin 2022 yılı ilk 6 ayında yaptığı ihracatın dolar bazında 118,1 milyon USD seviyelerinde gerçekleştiğini belirten Burhan Başar, Bebeto markasının tüm dünyada sıra dışı bir başarıya imza attığını ifade etti. Başar, “2022 itibariyle Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi, dünyanın en çok çeşit üreten yumuşak şeker firması konumundayız.
Yine bu yıl itibarıyla; ‘Dünyanın en iyi 100 şekerleme şirketi’ arasında kendi kategorimizde 6’ncı, genel kategoride 82’nci sırada yer alıyoruz. 2030 hedefimiz ise kendi alanımızda dünya çapında ilk üç firmadan biri olmak. Walmart ve devam eden süreçte ASDA iş ortaklığı, bu stratejik hedefin planlanmış adımları. Her zaman söylediğimiz gibi dünyanın en değerli raflarına adayız ve satış hacminin ötesinde bulunduğumuz raflara değer katmayı da sürdüreceğiz” dedi
-Bulten360-