Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan: Trabzonspor, sahasında olan olaylar yüzünden ceza almayı hak etmiştir ama, adalet herkes için adalet olacak.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, olaylı Fenerbahçe maçı için konuştu! ‘Trabzonspor cezayı hak etti ama o saldırı delikanlılığa sığmaz!
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe’yi konuk eden ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor’da başkan Ertuğrul Doğan, karşılaşmanın ardından çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Kulübü Eski Divan Başkanı Ali Sürmen: “5 yıldır hukukçuyum. Hakimlik, avukatlık yaptım ama bir kolluk faciası yaşadık şimdi ise adli bir vaka facia yaşıyoruz. Sayın Emniyet Müdürü ve adliyecilerin, hukukçuların bunu bilmeme şansı yok. Sahaya inen ve suç işleyen bir taraftar oradaki bir güvenlik görevlisi tarafından yere yatırıldı. Burada suç ne, birine darp var mı? Peki onu dövenler nerede, onları da emniyete alması gereken güvenlik güçleri maalesef havalimanına kadar uğurladı.”