Ahmet Levendoğlu’na veda!

Ahmet Levendoğlu’na veda!

80 yaşında hayata gözlerini yuman Ahmet Levendoğlu için Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda veda töreni gerçekleştirildi. Levendoğlu’nun cenazesi, Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Oyuncu, yönetmen, çevirmen ve yazar Ahmet Levendoğlu, 6 Nisan Pazar günü 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Levendoğlu için Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda veda töreni düzenlendi.

Haluk Bilginer, Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Bennu Yıldırımlar, Reha Özcan, Erdal Kömürcü ve Yıldıray Şahinler gibi ünlü isimler, Ahmet Levendoğlu’nu son yolculuğuna uğurlamak için AKM’deki törene gelen isimler arasındaydı.

Zuhal Olcay, törende bir ara duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Ahmet Levendoğlu’nun cenazesi, Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şurada paylaş:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir