Aleyna Tilki, yeni şarkısına klip çekmek için Kız Kulesi’nin çatısına çıktı

Aleyna Tilki, yeni şarkısına klip çekmek için Kız Kulesi’nin çatısına çıktı

Her yaptığıyla konuşulan Aleyna Tilki, yeni şarkısı Sır’ın klip çekimi için İstanbul’un simgesi olan Kız Kulesi’ne çıktı. Her anını takipçileriyle paylaşan Tilki, Kız Kulesi’ni çatısına çıktığı anların görüntüsünü de paylaştı.
Şarkıcılık ve oyunculuğu aynı anda yürüyen Aleyna Tilki, Türkiye’yi etkisi altına alan orman yangınlarından dolayı yeni şarkısı Sır’ın klibinin yayın tarihi ertelemişti. 20 Ağustos’ta klibinin yayınlanacağını açıklayan Tilki, çekimlerden kareleri de Instagram hesabından paylaştı.
KIZ KULESİ’NİN ÇATISINA ÇIKTI
Yeni şarkısının heyecanını yaşayan Aleyna Tilki, 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından İstanbul’un tarihi yapılarından olan Kız Kulesi’nde çekilen klibinin kamera arkası görüntülerini paylaştı. Çekimler için Kız Kulesi’nin çatısına çıkan genç şarkıcıya çekim ekibinden görevliler yardımcı oldu.
YANGINDA VEFAT EDEN ŞAHİN AKDEMİR İÇİN ORMAN YAPTIRACAK
Türkiye’nin pek çok il ve ilçesinde çıkan yangınlara kayıtsız kalmayan Aleyna Tilki, bir süredir merakla beklenen Sır şarkısının klibinin yayın tarihini ertelemişti. Tilki, yangın söndürme ekibine yardımcı olurken yaşamını yitiren Şahin Akdemir için de Hatıra Ormanı yaptıracağını açıklamıştı.

“Son dakika”

Şurada paylaş:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir