Özge Öpzirinçci: Anne olmak oyunculuktan daha zor

Özge Öpzirinçci: Anne olmak oyunculuktan daha zor

Önceki akşam Ulus’ta bir davete katılan Özge Öpzirinçci, kızı Mercan ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Özge Özpirinçci 2022’de evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile önceki akşam Ulus 29’da bir davete katıldı.

Kızları Mercan’ı evde bıraktıklarını söyleyen çift çok neşeliydi. Özge, “Anne olmak zor. Oyunculuk daha kolay.”

“Hayatında bazı öncelikler değişiyor. Arkadaşlarınla akşam çıkacaksın ama kızınla beraber yemek yiyorsun” dedi.

Mercan’ın sevgiyle büyüdüğünü söyleyen Özge, “Evden çıkarken bizi öpüştürdü. Bir çocuk için en önemli şey birbirini seven bir anne-baba” diye konuştu.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Özge Özpirinçci yeni dizisi için geçtiğimiz günlerde tazelediği imajıyla gündeme gelmişti.

Şurada paylaş:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir