10 yıldır komada olan usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık hayatını kaybetti. Kenan Işık için AKM’de bir tören gerçekleşiyor. Işık’ın naaşı cenaze töreni için Atatürk Kültür Merkezi’ne getirildi.
Oyuncu ve sunucu Kenan Işık 76 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, 21 Mart 2014 günü spor sonrasında girdiği saunadan sonra beyin kanaması geçirmişti. Işık, bunun ardından ameliyata alınmış ve daha sonra komaya girmişti.
2014 yılında beyin kanaması geçiren Işık, 10 yıldır tedavi görüyordu.
17 yaşında tiyatro kariyerine adım atan Işık, eski adıyla ‘Kim Beş Yüz Milyar İster?’ olan yarışma programının sunucusu olarak geniş kitlelerce tanınmıştı.
Kenan Işık’a Atatürk Kültür Merkezi’nde bir veda töreni gerçekleşiyor. Kenan Işık’ın naaşı cenaze töreni için Atatürk Kültür Merkezi’ne getirildi.
Tamer Karadağlı, Ekrem İmamoğlu gibi isimlerin katıldığı törende yer aldı. İlber Ortaylı aynı tiyatro kulübünde olduğunu söylediği Kenan Işık hakkında “Yakından tanıyorum, aynı kariyerde değiliz. Benim için bir değer erkenden aramızdan ayrıldı. Üzgünüz ama hayat bu!” dedi.