Beşiktaş’ın yeni yıldızı Joao Mario’dan ilk açıklamalar

Beşiktaş’ın yeni yıldızı Joao Mario’dan ilk açıklamalar

Beşiktaş’ın yeni yıldızı Joao Mario, siyah-beyazlılara transfer süreci ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Siyah-beyazlıların her yerde tanındığını belirten Mario, “Harika taraftarlarımız var. Arkadaşlarım Rafa Silva ve Gedson Fernandes de burada. Ayrıca önceki kulübüm Benfica’nın simgesi de kartaldı. Böylece her şey benim için çok netti” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu aktaran Portekizli orta saha, “Buraya gelmek istedim çünkü bir değişiklik arıyordum. Beşiktaş, en başından beri çok netti. Kupalar kazanabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Başlamak için heyecanlıyım” dedi.

Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’la ilgili görüşlerini ise Mario, “Onu futbolculuk yıllarından tanıyorum. Gerçekten harika bir futbolcuydu. Sezona harika başladı ve burada muazzam işler yapıyor. Bu yüzden onun benimle ilgili fikirlerini duyacağım için heyecanlıyım” sözleriyle dile getirdi.

Şurada paylaş:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir