Her sezon düzenlediği zengin aktivitelerle misafirlerine keyifli bir tatil deneyimi sunan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Ultra All Inclusive Resort, bayram tatilinde çocukları eğlenceli ve sanatla iç içe atölyelerle karşılıyor. Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören yaratıcı çizim atölyeleri, bu yıl da karikatürist ve yazar Cem Güventürk eşliğinde minik sanatseverlerle yeniden buluşuyor.
6 ve 7 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek atölyelerde çocuklar, karikatürist Cem Güventürk ile birlikte hayal dünyalarını keşfe çıkacak. “Çizgilerin Gücü Adına” isimli yaratıcı çizim seanslarında minik katılımcılar, çizim tekniklerini keşfedecek, yüz ifadeleriyle duyguları yansıtmayı öğrenecek ve kendi özgün karakterlerini yaratma fırsatı bulacaklar. Mizah ve hikâye anlatımı üzerine yapılan interaktif sohbetlerle zenginleştirilen etkinlik sonunda, her katılımcıya kendi çizdiği karikatürün Cem Güventürk imzalı ve çerçeveli bir versiyonu hediye edilecek.
Her yaştan misafire hitap eden geniş aktivite seçenekleriyle öne çıkan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Ultra All Inclusive Resort, misafirlerine ilgi alanlarına göre dolu dolu bir tatil geçirme fırsatı sunuyor. Tesis, çocuklu aileler için özel olarak tasarlanmış atölyelerle bayram tatilini daha keyifli hale getiriyor.