GO ONs’la “anda kalanlar” hayatın keyfini hatırladı

GO ONs’la “anda kalanlar” hayatın keyfini hatırladı

Hepimizin gündeminde olan “sıkışmışlık” hissine ve hayatımızdaki koşuşturmalarımıza “Dur!” diyerek anda kalmamızı sağlayacak yeni etkinlik platformu GO ONs’un lansmanı 15 Aralık Çarşamba akşamı The Populist Yapıkredi bomontiada’da gerçekleşti. 

 

Sanat ve reklam dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı partide, davetliler, koşuşturmalı, stresli, yoğun iş hayatlarını bir kenara bırakmanın keyfini yaşarken, mekânın eşsiz atmosferinde Aksak ve     Ali Kuru’nun müzik setlerinin yanısıra Bulut Adalı Seçkin ve Tolga Duyan’ın canlı performansıyla anın tadını çıkarma ve eğlenme fırsatı buldular.  

Aralarında Enis Arıkan, Zeynep Bastık ve Gazapizm’in de bulunduğu parti, 2022’ye günler kala tüm davetlilere zamanı ıskalamadan yaşamanın değerini, güneşin tam battığı o fevkalade anı tüm mekâna taşıyarak bir kez daha hatırlattı, onlara #DurveAndaKal dedi.

 

Davetlilere “Cuma gibi Çarşamba” yaşatan Go ONs’u (@goons_tr) sosyal mecralardan takipte kalın.  

-Bulten360-

Şurada paylaş:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir