Mısırlar hazır, sen hazır mısın? Şehrin en beklenen ve en iyi etkinliklerinden biri olan “Açık Havada Popcorn Kokusu Var” Maximiles Black sponsorluğunda başlıyor.
Maximiles Black ana sponsorluğu ve Barilla co-sponsorluğunda Swissôtel The Bosphorus içerisinde yer alan Sultanpark’ta Haziran itibariyle başlayan “Açık Havada Popcorn Kokusu Var” etkinliğinde farklı film zevklerine hitap eden, geçmişten günümüze ses getiren filmler yaz boyunca gösterime sunuluyor.
2 Haziran Pazartesi günü “Mamma Mia” filmiyle ilk gösterime başlayan açık hava sinemasında yaz boyunca pazartesi günleri patlamış mısır ve içecek eşliğinde filmin keyfi çıkıyor.
Swissôtel’in seçkisiyle açık hava sinemasında filmler hazır, patlamış mısırın kokusu İstanbul’a yayılmaya başladı bile, e peki sen neredesin?
Hazırsanız açık hava sineması hakkında detaylı bilgi ve bilet satın almak için:
www.swissotelthebosphorus.com/tr/acik-hava-sinemasi/
Swissôtel Açık Hava Sineması Takvimi | |
PRETTY WOMAN | 10 HAZİRAN, SALI 21:00 |
GREAT GATSBY | 16 HAZİRAN, PAZARTESİ 21:00 |
LA LA LAND | 21 TEMMUZ, PAZARTESİ 21:00 |
CHARLIE’S ANGELS | 28 TEMMUZ, PAZARTESİ 21:00 |
ÖLÜMLÜ DÜNYA 1 | 4 AĞUSTOS, PAZARTESİ 21:00 |
MOULIN ROUGE | 11 AĞUSTOS, PAZARTESİ 21:00 |
BOHEMIAN RHAPSODY | 18 AĞUSTOS, PAZARTESİ 21:00 |
AMELIE | 25 AĞUSTOS, PAZARTESİ 21:00 |
PARİS’TE GECE YARISI | 1 EYLÜL, PAZARTESİ 21:00 |
SPOTLIGHT | 8 EYLÜL, PAZARTESİ 20:00 |
TERS YÜZ 2 | 22 EYLÜL, PAZARTESİ 20:00 |
BARBIE | 29 EYLÜL, PAZARTESİ 20:00 |