Kardeş Payı, İşler Güçler, Yabancı Damat, Düğün Dernek, Çalgı Çengi ve İlk Buluşma gibi projelerle tanıdığımız ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever 51 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölümünü Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu. Şinasi Yurtsever’in vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Peş peşe başsağlığı mesajı geldi. Can Yılmaz, “Çok erken yaşta vefatı için söylenecek pek bir söz yok, sabır dilemekten başka” dedi.
Bir süredir mide kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti. 51 yaşında hayatını kaybeden Şinasi Yurtsever’in vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Yurtsever, En son İnci Taneleri’nin 19. bölümde mahkum Tahsin rolüyle seyirciyle buluşmuştu.
ZAFER ALGÖZ: “ÇOK ÜZGÜNÜM”
Acı haberi usta oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından paylaştı. Algöz yakın arkadaşının vefatını şu sözlerle duyurdu;
“Yine ailemizden birini yitirdik…Çok üzgünüm…Başımız sağ olsun..Allah rahmet eylesin…
ÇOK SAYIDA ÜNLÜ YAPIMDA ROL ALDI
Oyunculuk kariyerine Başka İstanbul Yok, Hemşerim ve Küçük İbo gibi dizilerdeki rolleriyle başlayan Yurtsever, Yılan Hikâyesi, Kınalı Kar, Avrupa Yakası, Yabancı Damat, İşler Güçler, Kardeş Payı gibi birçok televizyon dizisi, Hokkabaz, Hayatımın Kadınısın, Çalgı Çengi ve Düğün Dernek gibi birçok önemli filmde yer almıştı
Şinasi Yurtsever, En son İnci Taneleri’nin 19. bölümde mahkum Tahsin rolüyle seyirciyle buluşmuştu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ DUYDUM”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Değerli oyuncu Şinasi Yurtsever’in vefatından büyük bir üzüntü duydum. Milletimizin ilgiyle takip ettiği oyuncumuza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”
“SÖYLENECEK PEK BİR SÖZ YOK”
Can Yılmaz’da Şinasi Yurtsever’in vefatı için paylaşım da bulundu.
Can Yılmaz, “Kıymetli oyuncu kardeşimiz Şinasi Yurtsever 51 yaşında hayatını kaybetti. Çok erken yaşta vefatı için söylenecek pek bir söz yok, sabır dilemekten başka. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına, sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Allah rahmet eylesin.” ifadelerini kullandı.
“HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”
İbrahim Büyükak birlikte filmde rol aldığı meslektaşına böyle veda etti;
“Canım Şinasi Abim… Çok üzgünüm…
Hepimizin başı sağ olsun… #ŞinasiYurtsever”