WSJ’dan Tether’le İlgili Bir FUD Daha!
Wall Street Journal tarafından yapılan bu haber uzun zaman önce dile getirilmiş ve artık bayatlamış iddiaların ısıtılıp tekrar gündeme getirilmesinden ibaret olup gerçeklerle hiç bir şekilde örtüşmemekte ve tamamen yanıltıcı nitelikte bir haberdir. Hem Bitfinex hem de Tether dünya standartlarında uyum programlarına sahiptir ve Kara Para Aklamayı Önleme, Müşterini Tanı ve Terörün Finansmanı Suçlarıyla Mücadele gibi yürürlükteki yasal gerekliliklere uymaktadırlar.
Bitfinex ve Tether, küresel kolluk kuvvetleriyle ortaklık yapmaktan gurur duydukları gibi, kara para aklama, terörizm ve kötü aktörler tarafından işlenen diğer suçların önlenmesinde ABD Adalet Bakanlığı ve dünya genelindeki diğer kolluk kuvvetlerine rutin ve gönüllü olarak yardımcı da olmaktadırlar.
Yapılan bu haksız saldırılar hiçbir şekilde bu girişim ve çabaları devam ettirmekten ve piyasanın bizi sektörün lideri yaparak açıkça kabul ettiği gibi, en likit ve en güvenilir stabilcoin deneyimini sunmaktan bizi alıkoyamayacaktır.
-Bulten360-