Fenerbahçe, yabancı hakem atanmazsa maça çıkmayacağını duyurdu

Fenerbahçe, yabancı hakem atanmazsa maça çıkmayacağını duyurdu

Fenerbahçe’den flaş bir hamle geldi.Sarı lacivertliler,Süper kupa maçına yabancı hakem atanmaması durumunda maça çıkmayacağını TFF’ye resmen iletti. Fenerbahçe’de yapılan tarihi kongre sonrası yeni kararlar alındı.Toplantının ardından yetkililer kendi arasında karara vararak Süper Kupa için taleplerini netleştirdi.

Yağız Sabuncuoğlu’nun  haberine göre; Fenerbahçe Süper Kupa maçına yabancı hakem atanmaz ise maça çıkmayacağını TFF’ye resmen iletti. TFF’nin bu talep sonrası toplandığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkmaya karar verdi

Son gelen açıklamaya göre Fenerbahçe, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkmaya karar verdi. Erol Bilecik, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçı için U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gideceğini ve Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacağını açıkladı.

Fenerbahçe’ye kongrede verilen yetkiler

1. Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U19 takımıyla katılmak

2. Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası’na katılmamak veya önümüzdeki 2 sezon U19 takımıyla katılmak

3. Türkiye’de futbol faaliyetlerimizle ilgili kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususlarında gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek

4. Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibarıyla UEFA ve FIFA’nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

Şurada paylaş:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir