Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler” Sergisi Uzatıldı

İyilik İçin Sanat Derneği ve Kalyon Kültür iş birliğiyle hayata geçirilen ve iklim değişikliğinden çevre sorunlarına, depremden salgın hastalıklara toplumda büyük yıkıma neden olan unsurların kişisel belleklerde yarattığı izdüşümlere odaklanan “Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler” sergisi, Eylül ayı sonuna kadar uzatıldı.

 Sergi kapsamında; 10 Ağustos Perşembe günü Hicran Aksöz moderatörlüğünde Burcu Zeybek ve İlknur Doğu Öztürk’ün katılımıyla “Yeni Dönem Dijital Müze İletişimi”, 15 Ağustos Salı günü Aslı Bora moderatörlüğünde Burak Günbal’ın katılımıyla “Sanat Ekonomisi: Tamamen Duygusal”, 17 Ağustos Perşembe günü ise Dr. Feride Çelik moderatörlüğünde modacı Özlem Suer’in katılımıyla “Sanat ve Moda” başlıklı oturumlar gerçekleştirildi.

Devam edecek etkinlikler kapsamında ise 23 Ağustos Çarşamba günü Hicran Aksöz moderatörlüğünde Prof. Marcus Graf ve Kalyon Kültür Direktörü Cem Bülent İnal ile “Kamusal Alanda Sanat” üzerine konuşmaların yapılacağı etkinlik gerçekleştirilecek.

-Bulten360-

 

 

Şurada paylaş:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Erişim