Zeki İlter Yurtbay, bir kez daha Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Zeki İlter Yurtbay, bir kez daha Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Türkiye Seramik Federasyonu 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda güven tazeleyen Zeki İlter Yurtbay, yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

 

Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki İlter YurtbayTürkiye Seramik Federasyonu’nun başkanlık görevine yeni dönemde de devam ediyor.

 

Türkiye Seramik Federasyonu’nun 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 27 Mayıs 2025 Salı günü sektörün önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğle yemeğiyle başlayan program, federasyon çatısı altındaki tüm paydaşları bir araya getirerek güçlü bir dayanışma ortamı sundu.

 

Genel kurul, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki İlter Yurtbay’ın açılış konuşmasıyla başladı. Yurtbay, 2023-2025 dönemine ilişkin faaliyetleri aktararak, bu süreçte emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine ve genel sekreterlik kadrosuna teşekkürlerini iletirken şu sözleri paylaştı; “Türkiye Seramik Federasyonu olarak, sektörümüzün ortak akıl ve iş birliğiyle büyümeye devam etmesi için var gücümüzle çalışacağız. Önümüzdeki dönemde dijitalleşme, yeşil dönüşüm ve uluslararası tanıtım konularını odağımıza alacağız.”

 

Toplantının ilerleyen bölümünde dernek başkanları ve delegelerin dilek ve temennileri alınarak, federasyonun önümüzdeki dönem yol haritasına dair değerli katkılar paylaşıldı.

Şurada paylaş:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir