Instagram hesabından paylaşım yapan 65 yaşındaki Jorge Jesus, “Kovid-19 ikinci test sonucumun negatif olduğu haberini aldım. Çok mutluyum ve bana destek olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Virüsten etkilenenler için dua etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Jorge Jesus’un ilk test sonucu pozitif çıkmış, durumun kesinleştirilmesi için ikinci testin yapılacağı açıklanmıştı.
Portekizli çalıştırıcı, daha önce Benfica, Sporting Lizbon, Braga ve Vitoria Guimaraes gibi ülkesinin önde gelen kulüplerinde ve Suudi Arabistan’ın El-Hilal takımında görev yaptı.
(AA)
Spor camiasında koronavirüse yakalanan isimler
Valentine Ozornwafor (Galatasaray)
Manolo Gabbiadini (Sampdoria)
Donovan Mitchell (Utah Jazz)
Trey Thompkins (Real Madrid)
Daniele Rugani (Juventus)
Patrick Cutrone (Fiorentina)
German Pezzella (Fiorentina)
Dusan Vlahovic (Fiorentina)
Christian Wood (Detroit Pistons)
Ezequiel Garay ve ismi açıklanmayan 4 Valencia görevlisi/futbolcusu
Morten Thorsby (Sampdoria)
Elaquim Mangala (Valencia)
Leicester City’de ismi açıklanmayan 3 futbolcu
Malaga merkezli Atletico Portada Alta’da antrenörlük yapan 21 yaşındaki Francisco Garcia ise koronavirüs nedeniyle spor dünyasında hayatını kaybeden ilk kişi oldu.
Valencia’da, teknik ekip ve futbolcular arasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının yüzde 35’e yükseldiği belirtildi.
Omar Colley (Sampdoria)
"Mynet"